Naar boven

Nieuws

Kennismaken met MTbook?

Website MTbook goed ontvangen. Eerste aanmeldingen al binnen!

16 februari 2016

Vorige week maandag (8 februari) lanceerden we officieel de website van MTbook. Ondertussen kunnen we vertellen dat de lancering een groot succes is geweest. Maar liefst zes ziekenhuizen meldden zich al voor een nadere kennismaking. De kracht van ons eigen netwerk verraste ons enorm.

Inzet van krachtig netwerk

We deelden via het LinkedIn kanaal van Zorgon een update, en brachten een groot deel van onze gebruikers op Supportbook via een nieuwsbrief op de hoogte van de lancering van MTbook. We gingen behoorlijk “viral” zoals dat met een modern woord heet.

MTbook-succesvol

Verbeterpunten website direct opgepakt

De lancering was niet alleen maar hosanna. We ontvingen ook de nodige op- en aanmerkingen op de website.

Oude browsers & mobile
Zo werd deze nog niet in alle oude browsers goed getoond, en was het ook op verschillende smartphones nog niet perfect. Dit is ondertussen allemaal opgelost. Verder is er flink ‘geslepen’ en ‘gefinetuned’ door ons webteam, en zijn we zeer tevreden over het resultaat.

Inhoud van de website
Qua inhoud van de site hebben we gemerkt dat het voor niet-insiders pittige kost is, en de informatie hier en daar nog wat abstract is. Hier zijn we het roerend mee eens. MTbook is/ wordt een brede dienst, die op veel vlakken functionaliteiten en meerwaarde biedt. We gaan hier op korte termijn nog stappen in zetten. Wordt vervolgd.

Een bijdrage van Bas van Dijk