Naar boven

Over ons

Kennismaken met MTbook?

MTbook is een initiatief van Zapphire BV.

Zapphire is een bekende zorgspeler vanwege haar succesvolle Supportbook-platform. Supportbook ondersteunt dagelijks 40+ ziekenhuizen en ruim 2500 ICT-beheerders bij het beheer en onderhoud van het Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS) en Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Voor Zapphire is MTbook een logische vervolgstap. Voor gebruikers is MTbook een garantie voor succesvol samenwerken.

Over Zapphire BV en MTbook:

Beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid staan voorop

Uit ervaringen van onze klantengroep weten wij dat continuïteit, betrouwbaarheid en exclusiviteit van informatie bij het werken in de cloud erg belangrijk is. De thema’s Informatiebeveiliging en Privacy maken daarom ook deel uit van ons dagelijkse activiteiten. Zo werken onze softwareontwikkelaars volgens de OWASP veiligheidsrichtlijnen en laten wij periodiek een penetratietest uitvoeren op de door ons ontwikkelde programmatuur.

ISO27001/NEN7510 certificering

Zapphire streeft ernaar om de ‘informatiebeveiliging’ tot in de haarvaten van de organisatie te borgen. De keuze om te certificeren voor de ISO27001/NEN7510/BIG en BIR is dan ook een logische stap. Zo onderstrepen we de betrouwbaarheid richting onze klanten, gebruikers en partners. Nu en in de toekomst.

Missie: Slim samenwerken aan kwaliteit, veiligheid en betaalbaarheid van Medische Technologie

Wij hebben daarvoor een uniek digitaal platform ontwikkeld. Het biedt veelzijdige mogelijkheden voor de uitwisseling van data, informatie en kennis. Het zorgt daarmee voor de optimale inkoop/aanschaf, invoering, gebruik, beheer en onderhoud en afstoting van medische apparatuur en instrumenten.

Visie: Samen met het veld krachtige en betaalbare MTbook-functionaliteit ontwikkelen

Ontwikkelen doen we samen met onze partners, stakeholders, klanten en gebruikers. Doordat we specifieke vakkennis en -kunde bij elkaar hebben gebracht, biedt MTbook unieke ondersteuning en efficiencyvoordelen voor onze klanten. MTbook is eenvoudig in gebruik. Even belangrijk zijn de kosten die door een efficiënte samenwerking laag kunnen blijven.

Een zorgvuldige, laag voor laag, opgebouwde dienstverlening

Klanten en eindgebruikers van MTbook kunnen rekenen op een veilige en betrouwbare ondersteuning voor hun bedrijfsprocessen en werkzaamheden. We weten uit ervaring hoe belangrijk het is om een dienst als MTbook, laag voor laag, zorgvuldig op te bouwen. Dit begint bij een gedegen infrastructuur, uitstekend werkende en veilige gebruiksfunctionaliteit, kwalitatief hoogwaardige content, correct werkende interfaces en community management dat het gebruik aanjaagt. En niet onbelangrijk. Een service- en supportteam waarop u terug kunt vallen als u er even niet uitkomt.

Werken met sterke businesspartners voor het allerbeste resultaat

Voor het veilig en betrouwbaar werken in de cloud maken we gebruik van de beste gecertificeerde spelers, diensten en technieken in de markt. Zapphire BV werkt samen met:

DutchCloud & CloudVPS

De infrastructuur voor onze ontwikkel-, test-, acceptatie- en productieomgevingen worden verzorgd door DutchCloud en CloudVPS. Beide dienstverleners zijn ISO27001 gecertificeerd en NEN7510-compliant.

Qbit Cyber Security

Omdat ‘controle’ nu eenmaal beter is. Qbit Cyber Security voert op regelmatige basis penetratietesten uit op het platform MTbook en geeft ons inzicht in het actuele beveiligingsniveau van onze SaaS-dienst (infrastructuur en applicatie).