Naar boven

Partners

Kennismaken met MTbook?

Maak kennis met de partners van MTbook.

Dit unieke platform wordt gesteund door specialisten op het gebied van ICT, contentmanagement en medische technologie .

MTbook werkt samen met:

Ultimo Software Solutions B.V. – interfacing en datakoppeling

Ultimo levert al jaren diverse IT-diensten en softwareoplossingen aan ziekenhuizen en zorginstellingen, waaronder de module Medische Technologie. Ultimo is daarmee marktleider in dit specialistische marktsegment. Ultimo staat bekend om haar grote betrokkenheid en ervaring in de zorgsector. Ultimo wil met haar software ziekenhuizen en zorginstellingen helpen de kwaliteit en efficiency van de zorg verder te verbeteren.

Ultimo is dan ook een waardevolle partner die de IT-behoefte van de zorgsector als geen ander kent. Dankzij de unieke samenwerking met Ultimo biedt MTbook een directe bi-directionele koppeling met de MT-module van Ultimo.

Logic Medical B.V. – contentleverancier en – beheerder

Logic Medical is een professionele partner voor preventief en curatief onderhoud van medisch-technische apparatuur. Van advies tot uitvoering van onderhoudswerkzaamheden.

Logic Medical is de grondlegger van het risicogestuurd beheer en onderhoud en introduceerde al lang geleden het risicoclassificatiemodel waarmee menig ziekenhuis vandaag de dag werkt. Soms zelf zonder dat zij dit weten, aangezien het risicoclassificatiemodel van Logic Medical al sinds 2009 wordt toegepast in de MT-module van Ultimo. Een applicatie die een groot deel van de zorginstellingen gebruikt.

Binnen MTbook is Logic Medical gecontracteerd als “Contentpartner en -beheerder” voor het beheer en onderhoud van de objectsoorten en de daaraan gekoppelde risicoclassificaties, onderhoudsplannen en instructies.

Zapphire B.V. – ontwikkeling en coördinatie

Zapphire ontwikkelt, exploiteert en onderhoudt unieke webconcepten. Zapphire is ontstaan als spin-off van zijn tegenwoordige zusterorganisatie Zorgon B.V. en kent daarom de zorgmarkt uitstekend. Naast MTbook is Zapphire de ontwikkelaar en exploitant van het succesvolle Supportbook dat zij initieel ontwikkelde met 3 ziekenhuizen, en waar nu ruim 25+ ziekenhuizen op zijn aangesloten.

Zapphire is dus een professionele platformbeheerder die haar rol als “bewerker” van informatie in een cloud-/SaaS-oplossing, waartoe MTbook gerekend mag worden, uitstekend begrijpt. Kwaliteit en veiligheid staan daarom hoog in het vaandel wat onder andere blijkt uit de aandacht voor de ISO27001 en NEN7510 certificering.

Uw naam hier?

Wilt u bijdragen aan de ontwikkeling of groei van het MTbook-platform? Dan komen we graag met u in contact. Wij staan open voor samenwerking.