Naar boven

Nieuws

Kennismaken met MTbook?

Logic Medical draagt catalogus medische hulpmiddelen over aan MTbook

5 februari 2016

Op woensdag 3 februari 2016 sloten Logic Medical en Zapphire BV (de maker van MTbook) een overeenkomst waarin de overdracht van de catalogus met ruim 8000 beschreven medische instrumenten en apparaten aan Zapphire BV is geregeld.

De catalogus die tot voor kort eigendom van Logic Medical was vormt vanaf nu de kern van MTbook. In dit nieuwsbericht vertellen de directieleden van beide bedrijven over deze belangrijke stap.

Logic Medical draagt content over aan Zapphire en MTbook

vlnr: Marcel Hoge Bavel (Logic Medical), Bas van Dijk (Zapphire)

Logic Medical en Zapphire aan het woord

Bas van Dijk, directeur van Zapphire en tevens producteigenaar van MTbook vertelt:

“De overdracht van de content is voor ons een belangrijke mijlpaal. Het is voor ons dé manier om de kwaliteit en continuïteit van MTbook op de lange termijn te garanderen richting onze klanten, partners en gebruikers. Hierover zijn wij vanaf het allereerste moment helder geweest richting Logic Medical. Je verbindt immers je naam aan iets nieuws in de markt waarin wij al actief zijn. Dit biedt kansen, maar brengt ook risico’s met zich mee. Wij kennen de markt, en die is klein. Je kan het 99 keer goed doen en maar 1 keer fout, zeggen wij altijd intern. We werken voor een serieuze doelgroep, bieden een serieuze oplossing voor serieus werk en werken samen met serieuze partners”

Marcel Hoge Bavel, directeur van Logic Medical, vertelt over de keuze voor Zapphire:

“De keuze voor Zapphire was voor ons logisch. Zapphire heeft als corebusiness het ontwikkelen, exploiteren en onderhouden van unieke webconcepten. Daarbij hebben ze al reeds aangetoond dat ze dit op een succesvolle manier doen voor de markt waarin wij ook actief zijn. Kijk naar wat ze hebben gerealiseerd met Supportbook.nl. Daarbij denken wij ook dat het een gezonde ontwikkeling is om de onafhankelijkheid op en rondom het initiatief MTbook te waarborgen. Zo helpen wij de markt op de lange termijn het meeste.

Logic Medical gaat verder als content-partner

In de overeenkomst is ook vastgelegd dat Logic Medical bij MTbook zal aanblijven in de rol van content-partner. In deze nieuwe rol wordt zij verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden en uitbreiden van de catalogus onder MTbook. Er zullen nadere afspraken gemaakt worden over de te leveren kwaliteit (juistheid, volledigheid, actualiteit, nauwkeurigheid, controleerbaarheid) van informatie en de uit te voeren prestaties (waaronder reactie- en verwerkingstijden).

Een bijdrage van Bas van Dijk