Naar boven

Nieuws

Kennismaken met MTbook?

Meer dan 10.000 objectsoorten in MTbook!

Meer dan 10.000 objectsoorten in MTbook!

15 juni 2017

Wekelijks worden er nieuwe medische apparaten toegevoegd aan de database van MTbook. Dit gebeurt door onze contentpartner Logic Medical. Enkele weken geleden werd de 10.000e objectsoort opgevoerd. Een mooie mijlpaal dus waar we graag even bij stilstaan.

Ondertussen staat de teller al weer op 10.080 objectsoorten in MTbook.

Zelf objectsoorten aanvragen

Het kan gebeuren dat er objectsoorten nog niet voorkomen in de MTbook set. Hiervoor beschikt MTbook over de functionaliteit ‘objectsoorten aanvragen’. Door het opsturen van de service manual en toelichting van het type model wordt een nieuwe aanvraag ingediend bij Logic Medical om het objectsoort op te voeren.

De komende weken zal deze functionaliteit nog verder worden gestroomlijnd. Zo zal er een status worden toegevoegd aan de aanvraag zodat je altijd op de hoogte bent van je huidige aanvraag.

De knop objectsoorten aanvragen.

De aankomende releases

De komende periode zal MTbook verder worden doorontwikkeld. Enkele functionaliteiten die zullen worden toegevoegd:

- Statussen van aanvragen objectsoorten

Nadat een aanvraag voor objectsoorten is verricht, zal het mogelijk zijn om hiervan de status in te zien. Op het moment dat jouw aanvraag is omgezet naar een objectsoort, zal de status veranderen naar ‘aangemaakt’ en krijg je hier automatisch bericht van.

- Zelfstandig objectsoorten toevoegen aan de eigen organisatie-inventaris binnen MTbook

De mogelijkheid om door de lijst met objectsoorten heen te scrollen en aan te geven welk objectsoort zich binnen de eigen organisatie bevindt.

- De keuze of enkel de organisatie-inventaris moet worden verstuurd in de Ultimokoppeling

Op dit moment worden alle objectsoorten meegestuurd in de Ultimokoppeling. Door het aanbieden van deze functionaliteit zal het mogelijk zijn om enkel de organisatie-inventaris te versturen indien hiervoor gekozen wordt.

- Checklistbuilder functionaliteit voor Logic Medical

Logic Medical kan met deze functionaliteit checklisten gaan opvoeren voor onderhoudsplannen. Zo komen er werklijsten beschikbaar met de taken die uitgevoerd moeten worden tijdens het onderhoud van de objectsoorten. In de toekomst zal het mogelijk zijn om deze werklijsten via de Ultimokoppeling op te halen.

Suggesties voor functionaliteit?

Heeft u suggesties voor functionaliteiten die beter kunnen of moeten worden toegevoegd aan MTbook? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar jurrien@zapphire.nl.

 

Een bijdrage van Jurriën Philips