Naar boven

Nieuws

Kennismaken met MTbook?

Martini Ziekenhuis en IJsselland Ziekenhuis kiezen voor MTbook

Martini Ziekenhuis en IJsselland Ziekenhuis kiezen voor MTbook

18 september 2017

MTbook verwelkomt het Martini Ziekenhuis en IJsselland Ziekenhuis op het platform MTbook. Zij gaan gebruikmaken van de dienst om een verbeter- en efficiencyslag (meerwaarde MTbook) te plegen in het beheer en onderhoud van hun medische technologie.

 

Het Martini Ziekenhuis en Ijsselland Ziekenhuis.

MTbook biedt handige vergelijkingstool om eenvoudig en snel aan te sluiten

Speciaal voor de ziekenhuizen heeft MTbook de afgelopen maanden een vergelijkingstool gemaakt. Met de vergelijkingstool kunnen ziekenhuizen hun inventaris met instrumenten aanleveren en matchen met de objectsoorten van MTbook.

Martini Ziekenhuis maakt gebruik van de MT-module in Ultimo. Vanuit Ultimo is een export aangeleverd die in de vergelijkingstool van MTbook is ingeladen. Initieel was er 20% gematcht, waarna onze contentpartner Logic Medical (LM) de openstaande instrumenten heeft gematcht en is eruit uiteindelijk  50% van de 8429 instrumenten gematcht.

IJsselland Ziekenhuis is momenteel bezig met een transitie van SAP naar Ultimo. Vanuit SAP is een export aangeleverd die is ingeladen binnen MTbook. Initieel werd 26% van de set geautomatiseerd gemacht. Voorts is IJsselland zelf de overige instrumentsoorten verder gaan matchen met de speciaal hiervoor beschikbaar gestelde functionaliteit in MTbook. Dit heeft erin geresulteerd dat 68% van de 6805 instrumenten is gematcht.

Direct aanvragen van ontbrekende instrumentsoorten

Speciaal voor de instrumenten die niet gematcht kunnen worden, biedt MTbook de mogelijkheid om direct de ontbrekende objectsoorten aan te vragen. De instrumenten worden aangevraagd en behandeld door LM. Nadat deze nieuwe objectsoorten zijn aangemaakt kunnen ze gekoppeld worden aan de inventarismatch. Dit heeft er inmiddels toe geleid dat er bij het IJsselland Ziekenhuis een match van 80,44% is gerealiseerd.

Na het uitvoeren van de match worden via de koppeling tussen MTbook en Ultimo de objectsoorten in Ultimo ingeladen. Vervolgens worden de id’s van de instrumenten en objectsoorten aangeboden aan Ultimo die vervolgens de koppeling tussen instrument en objectsoort verzorgt.

Benieuwd of jouw organisatie ook klaar is voor MTbook?

Wilt jij ook gebruikmaken van de voordelen van MTbook binnen jouw organisatie? Bent je benieuwd hoe MTbook binnen jouw organisatie geïmplementeerd kan worden? Of wilt je ervan overtuigd worden wat de meerwaarde van MTbook voor jouw organisatie is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! 

Een bijdrage van Jurriën Philips