Naar boven

Nieuws

Kennismaken met MTbook?

Franciscus Gasthuis & Vlietland met TopDesk op MTbook

Franciscus Gasthuis & Vlietland met TopDesk op MTbook

17 april 2018

Het Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft gekozen om het beheer en onderhoud van de medische technologie binnen het ziekenhuis te ondersteunen met data uit MTbook. De aansluiting op MTbook valt samen met de implementatie van TopDesk als asset-managementoplossing voor de ziekenhuisorganisatie.

Dankzij het gebruik van 'open' (XML) standaarden in MTbook, kan er makkelijk door TopDesk met het MTbook-platform gekoppeld worden. TopDesk gebruikers krijgen op deze manier eenvoudig toegang tot de stamgegevens en onderhoudsinformatie van bijna 11.000 medische apparaten en kunnen zo het beheer en onderhoud van de medische apparatuur in eigen organisatie verder stroomlijnen en nog efficiënter laten verlopen.

Zapphire, de eigenaar van MTbook, is blij met deze ontwikkeling. We streven er naar een landelijk opererend onafhankelijk platform te zijn voor data-uitwisseling binnen de medische technologie. Het ontsluiten van data uit MTbook richting meerdere - en andere asset-managementsystemen is hierin een belangrijke stap.

 

 

Een bijdrage van Bas van Dijk