Naar boven

Nieuws

Kennismaken met MTbook?

MTbook verwelkomt tweede Belgische Ziekenhuis

MTbook verwelkomt tweede Belgische Ziekenhuis

6 maart 2020

Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius gaat sinds deze week ook aan de slag met optimaal beheer en onderhoud van medische technologie middels MTbook. Na een demo op afstand was het ziekenhuis snel van de meerwaarde overtuigd. We spraken met Fréderic Vannieuwenhuyse, Diensthoofd ICT & BioTechniek over de keuze voor MTbook.

Met MTbook krijgen ziekenhuizen meer grip op de aanschaf en onderhoud van medische apparaten. Het is een ideaal hulpmiddel in de transitie naar risico- en ervaring gestuurd beheer en onderhoud. Hier kan Fréderic Vannieuwenhuyse zich volledig in vinden.

“Ik was op zoek naar een leveranciersonafhankelijke ‘second opinion’ die risico en ervaringsgebaseerd door de sector wordt gedragen. De focus ligt vooral op revisie van de afgesloten onderhoudscontracten, onderhoudsfrequentie en welke taken dan exact worden uitgevoerd. Hiermee hopen we op middellange termijn een kosten daling teweeg te brengen”

Bij MTbook willen we ons steentje bijdragen aan een goedkopere, veiligere en betere gezondheidszorg. Samen creëren we meer efficiency!

AZ Sint-Blasius gevestigd in Dendermonde en Zele is het tweede Belgische ziekenhuis die aansluit op MTbook. AZ Jan Palfijn te Gent is al langer aangesloten. Zo bedient MTbook een steeds breder publiek. Ook kennismaken met MTbook? Vraag nu een demo (op afstand) aan en laat u in maximaal 30 minuten overtuigen van de meerwaarde MTbook. We spreken u graag!

Een bijdrage van Jurriën PhilipsMTbook