Naar boven

Nieuws

Kennismaken met MTbook?

Koppeling MTbook met Ultimo direct tweerichtingsverkeer

11 januari 2016

Op vrijdag 8 januari 2016 vond de afstemming tussen MTbook en Ultimo plaats over de scope en inhoud van de nieuwe interface. Goed nieuws, want de nieuwe koppeling met 2016 R2 wordt meteen bi-directioneel en levert informatie beide kanten op.

Dit nieuwe inteface biedt kansen en mogelijkheden voor zorginstellingen om hun werkprocessen Medische Technologie nog verder te professionaliseren, standaardiseren en uniformeren doordat ze gebruik kunnen maken van elkaars inzichten.

Tweerichtingsverkeer tussen MTbook en Ultimo

De bi-directionele koppeling stond al lange tijd op de wensenlijst van de gebruikersorganisaties die gebruik maken van de huidige interface. Organisaties hebben meermaals aangegeven met elkaar de inzichten over het gebruik, beheer en onderhoud te willen delen. MTbook is verheugd dat zij op de korte termijn al invulling aan de lang gekoesterde wens kan geven.

De retourinformatie die via de nieuwe koppeling ontvangen wordt, biedt niet alleen inzage in het gebruik van de informatie in MTbook, maar zorgt ook direct voor de aanlevering van de eerste nuttige marktinformatie.

Verbeterde aanlevering van informatie richting Ultimo

Met de nieuwe interface zal ook de aanlevering van de informatie richting Ultimo zelf verbeterd worden. De informatie wordt aangeleverd volgens de eisen en wensen van de Ultimo Business-Integration-techniek. Daarnaast worden voortaan alleen de nieuwe en gewijzigde items uit de catalogus aangeleverd, en niet meer de volledige set. Deze manier van werken levert ontzettend veel tijd en performancewinst op bij de verwerking van de informatie in Ultimo van de zorginstelling.

Een bijdrage van Bas van Dijk